Újabb utasbarát intézkedések a Ryanair-től!

Úgy tűnik, a Michael O'Leary (vezérigazgató) bunkóságainak megszüntetése és utasbarát megoldások bevezetése (pl. a poggyász-terror lazítása) nagyon bejött a Ryanairnek (meg persze nekünk is)! Ma az ír fapados rátett még egy lapáttal: olyan újdonságokat jelentettek be, amelyek már egy hagyományos légitársaság szintjét is megütik! Lássuk a legfontosabbakat:



Csatlakozó járatok: a legjobb újítás mindenképpen a csatlakozó járatok bevezetése lesz, már áprilistól kezdődően (először április 17-től Róma Fiumicino reptéren), majd kiterjesztik további repülőterekre is. Saját járataik mellett tárgyalnak az Aer Lingus-szal, a Norwegian-nel és további légitársaságokkal is, hogy azok járataira a Ryanair ráhordó szerepet töltsön be. Terveik szerint 2017. második felétől a Ryanair weboldalán a partner légitársaságok rövid- ill. hosszútávú járataira is lehet majd jegyet foglalni. Fantasztikus újítás ez, hiszen a fapados átszállásoknál megszűnik a para, ha netán késik az első járat, akkor nem megy a kukába az összes többi, hanem a Ryanair kötelessége megoldani a helyzetet és valamilyen módon eljuttatni az utast a célállomásra. Eddig ultra-fapadostól ilyet nem láttunk! Nem beszélve a kényelmi faktorról, hogy csatlakozó járatok esetében a foglalásnál és a becsekkolásnál elég egyszer beírni az adatainkat, nem kell járatonként külön-külön megtenni ezt! Szeretjük az ilyet 😀

A további újdonságok nem ennyire ütősek, de azért említsük meg ezeket is:

Több alacsony árú repülőjegy: reméljük a Budapesti bázisra is jut belőlük. Főleg Marokkóba szeretnénk jobb árakat 😀

Négy árkategória a foglalásnál: Regular (csak repülőjegy), Plus (feladott poggyász, ülőhely, elsőbbségi beszállás, nagyobb flexibilitás), Flexi-Plus (üzletember-barát csomag, nagymértékű flexibilitással), Family Plus (családi jegyárak akár 20% kedvezménnyel)

"My Ryanair" 2. fázis: tovább fejlesztenek a weboldal saját profil részén. Új funkciók: Express foglalás: előre elmentett preferenciák (poggyász, ülőhely, extrák...) alapján 3 kattintással foglalható repülőjegy. Auto check-in: egyidejű becsekkolás az oda-vissza járatra. Cashback ajánlatok: a ryan-nél elköltött összegek után pénzvisszatérítés jár (szeptember 17-től)




Always getting better 😀




facebook.com/anetkukaca