Ingyenes MasterCard Lounge belépő Ferihegyen


!!!LEJÁRT!!!


Így hirdeti magát a budapesti repülőtéren a VIP váró:

Prémium szolgáltatásokkal várja Önt a Mastercard Airport Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren!
Magyarországon kibocsátott lakossági prémium Mastercard kártyájával Ön kellemes környezetben, nyugodt körülmények között töltheti a repülés előtti perceket a Mastercard Airport Lounge-ban, amelyet SkyCourt terminál emeletén, a SkyCourt váró mellett talál. Válogasson étel- és italkínálatunkból, vegye igénybe az ingyenes wifit, a dolgozósarkot, vagy dőljön hátra, és olvasgasson az újságokból, magazinokból!
Exkluzív váróterem prémium szolgáltatásokkal 160 nm-en!


Annyira azért nem különleges a hely, de szendvics, pogácsa, alkoholos és alkoholmentes italok mindig vannak és ingyenesen fogyaszthatóak. Fapados utazóknak még egy nagyon hasznos információval szolgál a lounge: a belső monitoron hamarabb ki van írva az induló járatok kapuszáma, mint a csarnokban lévőkön (pl. Wizz járat esetében ez azért hasznos, mert aki hamarabb áll be a sorba, az nagyobb eséllyel viheti fel a kézipoggyászát a fedélzetre).


A váróba elsősorban a prémium MasterCard bankkártyások (arany, platina, world), valamint az Erste Wizz hitelkártyások léphetnek be ingyenesen, de most egy applikációval minden(!) MasterCard tulajdonos teljesen ingyen kipróbálhatja ezt a "luxust". Íme a trükk:


1. Töltsd le mobiltelefonodra a Telenor Wallet appot a Google Play vagy App Store áruházból (nem kell hozzá telenorosnak lenni).
2. Regisztráld bármilyen MasterCard bankkártyádat.
3. Kattints alul a piros hátterű "Kuponok"-ra.
4. A kapott QR kódot mutasd fel belépéskor a recepciósnak.

Enjoy :))




Olvasd el a többi KISOKOS cikket is!


facebook.com/anetkukaca