Különleges szálláshelyek Magyarországon

Aludj luxusjurtában!
 
               

A Homoki Lodge Nature Quest Resort egyedülálló üdülést kínál a dél-magyarországi Puszta egy járatlan szegletén. Fedezze fel a természet értékeit, ismerje meg a térség tipikus vonásait és érezze a végeláthatatlan pusztából áradó szabadságot. A szállások egyedülálló módon mutatják be a magyarok évezredeken átívelő történelmét. Ideális hely azoknak a kikapcsolódni vágyó felnőtteknek, akik szeretnének a dolgos hétköznapokból elmenekülni a nyugalom és a csend biztonságos fészkébe.
Összesen hét saját terasszal, padlófűtéssel, légkondicionálóval felszerelt belső két szintes ősmagyar stílusú jurta áll rendelkezésre, melyekben minibár, kávé és tea bekészítés, televízió, zuhanyzós és / vagy hidromasszázs kádas fürdőszoba található. A nyitható üveg boltozat csodálatos kilátást ígér a csillagos égre, mely egyedivé és feledhetetlenné teszi a Homoki Yurt életérzést.



Luxus lombházak

       

A Lombházak Noszvaj erdei környezetében, a Síkfőkúti tó partján helyezkedik el, fantasztikus panorámával a tóra és a környező hegyek erdeire, a Bükk déli völgyében. Sajátos mikroklímájának köszönhetően az ország legtisztább levegője áramlik át a völgyön.
A házak kifejezetten pároknak lettek tervezve, ennek megfelelően gyerekmentes szálláshely a teljes nyugalom, relaxáció és a természet ölelésének átélése céljából. A házak belső terei melegséget és otthonosságot sugároznak, hatalmas franciaággyal, prémium matraccal, extra finom ágyneművel, és pihe puha párnákkal. A lombházak Európában egyedülállóan saját, extra nagy zuhanyzóval és toalett-el rendelkeznek, fent a lombkoronában. Saját mini konyha és étkező pult lett kialakítva, a reggel érkező Breakfastbox hangulatos elfogyasztása céljából, saját környezetben párjával, romantikusan kettesben. Minden lombház teraszába, a magasban egy pezsgőmedencét rejtettünk, mely a nap bármely szakában biztosítja a privát ellazulást.



Hobbit Ház Budapest közelében


     


A Hobbit Ház Magyarországon és Közép Európában egyedülállóan tervezett és kivitelezett, rendkívű szép, különleges környezetben, ízlésesen berendezett apartmannal várja az Üröm településen szállást kereső vendégeket. Az apartmann fűthető, így télen-nyáron egyaránt a vendégek rendelkezésére áll. Az apartman saját terasszal, fürdőszobával, teakonyhával és zárt parkolóval rendelkezik. Emellett grillezési lehetőség, játszótér, asztalitenisz és felár ellenében dézaafürdő, szauna és reggeli is igénybe vehető. 
A minimum foglalás 2 éjszaka.



Buborékszállás


   


A noszvaji Nomád Hotel and Glamping különleges szálláslehetőségekkel várja a vendégeit.  A jurták és bungallók mellett a fák lombkoronájának magasságában alhatsz átlátszó buborékban és deluxe buborékban, így ágyból is nézheted a csillagokat. 



Zöld fészek lombház

      

Dióliget legújabb kis csodája, amely valóban egy szerelmi fészek egy óriási tölgyfa lombja alatt. A tölgyfa elágazó törzse közötti kis zöld ajtó egy minden komforttal ellátott házikót rejt. Található benne egy felszerelt konyha és egy zuhanyzókabinos fürdő is WC-vel. A fenti teraszról akár a hintaszékben pihenve csodálhatjuk a Vértes-hegységre nyíló panorámát vagy a csodálatos csillagos égboltot, a házikó alatti teraszon pedig egy két személyes függőágy csalogat egy kis romantikus összebújásra. Amivel esetleg számolj, az áram és melegvíz kapacitás korlátozott, egy gyors zuhanyra elegendő,  a wifi jelünk itt már nem fogható, a külső hőmérséklet nagyobb hatással van a házikóra, mint egy rendes háznál, ha kint hűvös van akkor bent is, és ez a melegre is igaz, de jól átszellőztethető a lombok alatt, illetve a kis elektromos fűtőtesttel könnyen kifűthető.



Barlang apartmanok

      

A Magyarországon és Közép-Európában is egyedülálló szálláshely, a Sirocave Barlang Apartmanok Sirokon várják a vendégeket. A 300 éves barlangokból kialakított, klimatizált apartmanok mindegyikében hangulatos kétágyas szoba, felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba található. Az apartmanokból csodálatos kilátás nyílik a falura, a környékbeli hegyekre, a Mátrára. A kikapcsolódást a kertben kerti bútorok, grillezési és bográcsozási lehetőség, kerékpárkölcsönzés, valamint "kincsvadászat" programban való részvétel segíti. A szálláshelytől a faluközpont 300 méterre, a siroki vár 10-15 perce sétával elérhető távolságban van.



Mohatetős lombház

    

Aki szereti a természetet, a fák lombjait, a madárcsicsergést és az erdőt, az a Mohatetős Lombházban jól fogja magát érezni. Az épület klimatízált, wifi-vel és sík képernyős tv-vel felszerelt. Az apartman fűthető, így télen-nyáron egyaránt a vendégek rendelkezésére áll.
Budapest határban, a Pilis lábánál, Ürömön egy csendes, ámde központi helyen található egy kis 15 m2-es egyedi elképzelések alapján építetett lombház, nagy terasszal. A Lombház zöld tetővel rendelkezik, különleges tájolásának köszönhetően szinte alig süt rá a nap, ugyanakkor észak felé gyönyörű kilátás nyílik a Pilisi-hegyekre. 



Lakóhajó a Tisza-tónál

    


A lakóhajók, vízi közlekedésre alkalmasak, katamarán testre épített motoros kisgéphajók, melyek 4 fő (2 db 2 személyes kanapéágy) kényelmes elhelyezésére alkalmasak. A 44 nm-es hajótesten, a 24 nm-es tágas belső térben egy amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba, zuhanykabinnal, WC-vel kapott helyet. A hajók hátsó része tágas teraszként szolgálja vendégeink kényelmét, ahonnan közvetlen horgászati lehetőség is van a Tisza-folyón engedéllyel rendelkezők számára. A hajók, Tiszafüred legnagyobb kikötőjében, a Szabics-kikötőben kaptak helyet. A hajók telepített stégek mellett rögzítettek, a kikötő rendjétől függően 2 db szárazföldről, 2 db pedig csónakkal közelíthető meg. 



Hordószállás a Balatonnál

    

Balatonalmádiban, az országban egyedülálló egzotikus botanikus kertben töltheti idejét egyedi nyaralási lehetőséggel kertben pálmafák alatt. Az Öreghegyen, csendes, nyugodt zsákutcában, Balatonra néző teljes panorámás. Óriáshordó bungalók külön kis medencével rendelkeznek. A 3 darab vizesblokkok 2 db nyári konyha és nappali közösek! Óriáshordó szállások: 3 db 2 fős , 2 db 2+2 fős (2 felnőtt + 2 gyermek részére) 1 db 4+1 fős. 



Csepellina

    


A Pécstől 30 kilométerre, a Mókus-völgyben megbújó Csepellina tökéletes harmóniában áll a völgyben már korábban helyett kapott, Rose Cottage és a Green Gypsy névre keresztelt, különleges házikókkal. Csepellina egy (illetve 3) nosztalgikus, régi Csepel teherautó, amelyet egyedülálló, kényelmes nyaralóvá alakítottak át. A házba hangulatos, saját teraszról léphet be, felszereltésg: függőágy, székek, kényelmes ágy, teljesen felszerelt konyha, reggeliző, fürdőszoba, WC, tűzhely, wifi. A belső terek egy fa törzséből állnak.



Hobbit-Lak

     

Varázslatos helyszín a természetben, egy hangulatos erdő és egy magával ragadó tó közvetlen közelében megújuló energia felhasználásával. A Bucka-Lak 9 db szobával rendelkezik, mely 1-4 fő elszállásolására alkalmas. Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik. Az összes szoba a Rétközi-tóra néző terasszal rendelkezik, ezzel páratlan relaxációs élményt biztosítva vendégek számára.



Palóc lakóház Hollókőn

    
         

Adulj stílusos palóc házban, Hollókő óvárosában! Az UNESCO Világörökségi Listáján szereplő néprajzi falu, Hollókő régi részén található Hollóköves Vendégházak hagyományos elemekkel díszített szállást kínál. Reggeli biztosított, kérésre pedig vacsorát is felszolgálnak. A parkolás ingyenes. A hollókői vár 15 perces sétára fekszik. A vendégek a szálláshelyen bérelhető kerékpárokkal is felfedezhetik a környéket.



Szálloda repülőszimulátorral

       

A hotel a magyar puszta közepén helyezkedik el, ahol a vendégeket a természet szépsége és nyugalma várja. Többféle kategóriájú vendégszoba, hangulatos és exkluzív étterem, bár, számos szolgáltatás és szabadidős kikapcsolódási lehetőség (beltéri golf, két különböző repülőgép szimulátor, tenisz, fitneszterem, masszázs, infraszauna és egy kültéri medence) és szépen rendezett park szolgálják a vendégek kényelmét. A helyszínen kipróbálható egy Speed Cruiser és egy Airbus A320 repülőszimulátort!








Ha a fenti listában nem találtad meg a kedvedre valót, akkor szálláskereséshez Booking.com-ot javasoljuk! Jó utazást kívánunk!



_________________________________________



A nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.