Ingyen reptéri VIP váró Ferihegyen!

 


Még kellemesebb élmény a repülés, ha egy-két kényelmi szolgáltatást igénybe veszünk, főleg, ha ezekért nem is kell fizetnünk! Nekünk már tradíció minden repülés előtt, hogy a biztonsági ellenőrzésnél a tömeget kikerülve, a gyorsító sávon megyünk keresztül, utána pedig a megspórolt időt a ferihegyi MasterCard Lounge-ban töltjük el. Néhány falat harapnivaló és egy üdítő (esetleg egy kis rövidital) után még élvezetesebb a repülés. A VIP lounge persze csak azoknak elérhető, akik a megfelelő bankkártyával rendelkeznek, nekik viszont ingyenes bármennyi alkalommal.

Többször ajánlottuk már a Gránit Bankot, évek óta náluk vezetjük a számlánkat. Mindamellett, hogy elérhető náluk teljesen ingyenes számlacsomag is, nekik a legjobbak a valuta átváltási árfolyamaik, így külföldön történő fizetésnél a legkevesebb veszteséggel számolhatunk (már ha nem akarunk ingyenes fintech kártyákat használni.

Nyiss számlát akár 0 Ft-os számlavezetési díjjal a Gránit Banknál és 8 000 Ft jutalomban részesülsz. A számlanyitás csak pár perc és teljesen online, kezd el az ezen linken, ahol a feltételeket is megtalálod! 

Ha már van Gránit számlád, akkor igényelj Gránit Platinum MasterCard bankkártyát, mert ezt kifejezetten utazóknak tervezték, nagyon fogod szeretni! A bankkártya nem olcsó, az éves díja 15-16.000 Ft, de ezért az összegért a következő szolgáltatásokat kapod:

- Éves, 50 millió Ft értékű utasbiztosítás.
- Havi 2 db ingyenes készpénzfelvét külföldön (+4 db belföldön).
- Ingyenes Budapest Airport Fast Track Lane (gyorssáv használata a biztonsági ellenőrzésnél).
- A budapesti MasterCard Lounge és a bécsi reptéren a Sky Lounge, a Jet Lounge és az Air Lounge használata a kártyabirtokosnak és 18 év alatti gyerekeinek. Korlátlan étel és ital.
- AVIS autókölcsönző VIP tagság.

Ha egy évben kb. két hetet külföldön töltesz, akkor az utasbiztosításon megspórolod a bankkártya éves díját és a többi szolgáltatást gyakorlatilag ingyen kapod :) Így már nem is tűnik drágának!

Gránit Bank számlanyitás + 8.000 Ft ajándékba