Új, közvetlen FlixBus járatok nyaralóhelyekre

Idén nyáron a FlixBus tovább bővíti zöld hálózatát és magyar városokkal is összeköti a környező országok legnépszerűbb nyaralóhelyeit. Horvátország, Szlovénia, Olaszország és Erdély is új, napi járatokkal érhető el augusztusban már 4.690 Ft-tól. Az InterFlix jeggyel akár körutazássá is alakítható a nyaralás. Az utazások online a www.FlixBus.hu oldalon, az ingyenesen használható magyar nyelvű FlixBus mobilalkalmazásban, illetve Európa-szerte 24.000 partner irodánál foglalhatók.

Tengerpart, városnézés, hegyvidék közvetlen járatokkal, már 4690 forinttól



Azok számára, akik nem készültek fel előre az augusztusi nyaralási szezonra, mégis útra kelnének, a FlixBus új nyári menetrendje több vonzó célpontot is kínál. A Budapest és Padova között közlekedő járat Szlovénia legszebb városait, Maribort és Ljubljanát érintve jut el Olaszországba, ahol a FlixBus utasai akár Triesztet és Velencét is választhatják megállóként. Horvátország legnagyobb üdülőközpontjaiba is minden nap indul közvetlen járat, de Zadar és Split mellett Közép-Dalmácia kisebb gyöngyszemei, Vodice, Primošten, Trogir és Makarska is elérhetők a menetrendben.
Azok, akik nem a tengerpartra vágynak, hanem várost néznének, vagy épp a kánikulai napok elől menekülnének hűvösebb vidékre, az Erdélybe, Szlovákiába és Lengyelországba induló járatok közül választhatnak. A Budapest-Varsó vonalon többek között Pozsony és Łódź is elérhető, míg a fővárost Wrocław-val összekötő távolsági busz Ružomberok és Donovaly megállóhelye az Alacsony-Tátra népszerű túraútvonalait is könnyen megközelíthetővé teszi. A Romániába induló napi járatok Csíkszereda, Nagybánya, Marosvásárhely, Temesvár és Nagyszeben végállomással közlekednek, de Arad, Kolozsvár és Gyulafehérvár is összeköttetésbe kerül a fővárossal, míg bizonyos járatok szegedi és debreceni indulást is lehetővé tesznek.

InterFlix jegy – különleges ajánlat európai körutazáshoz

A FlixBus Európa vezető mobilitási szolgáltatója, a legkiterjedtebb intercity buszhálózattal. Jelenleg 24 ország 1.200 állomására biztosít közel napi 200.000 csatlakozást. Hogy a nemzetközi utazás még egyszerűbb legyen, a FlixBus bevezette az InterFlix jegyet, amellyel 99€-ért (a jelenlegi árfolyamon számolva kb. 30.990 Ft-ért) Európa-szerte 5 várost látogathatnak meg az utazók. A jegy 3 hónapig érvényes, így kiváló megoldás azok számára, akik európai körutazásra indulnak. A jegy az interflix.flixbus.com oldalon vásárolható meg. Az InterFlix voucher kódjai két város között közlekedő közvetlen járatokon használhatók fel, melyek rugalmasan foglalhatók a FlixBus oldalán és mobilalkalmazásán keresztül.

Kényelmes, környezettudatos és költséghatékony utazás

„Minden járatunk kényelmes ülésekkel és lábhellyel rendelkezik, így az Adriára tartó éjszakai buszon is komfortos körülmények között spórolhatnak időt az utasok. Zöld flottánk mindegyik járművén ingyenes WiFi, az ülések mellett pedig konnektor is található, ennek köszönhetően az okos eszközök hosszabb utazás során is végig használhatók maradnak. Ezzel is arra törekszünk, hogy még élvezetesebbé tegyük a buszon töltött időt.” – mondta el Miklósy Boglárka, a FlixBus regionális szóvivője. Az iOS, Windows és Android rendszeren is elérhető ingyenes mobilalkalmazással az utazók egyszerűen lefoglalhatják jegyeiket, ellenőrizhetik az elérhető útvonalakat, utazásukkal kapcsolatos aktuális információkat kaphatnak push üzenetek révén, a navigációval pedig térképen ellenőrizhetik a buszmegállók pontos helyét. Az utasfelvétel papírmentesen, QR kóddal is lehetséges, a foglalást pedig az indulás előtti 15-ik percig módosíthatják az utasok.


facebook.com/anetkukaca