Wow! Új Wizz nyaralójáratok: Szantorini és Menorca
A tegnapi napon a WizzAir két új nyaralójáratot jelenetett be. Július közepétől október közepéig heti két alkalommal repülnek Budapestről a görög Szantorinire és a spanyol Menorcára. Mindkettő szuper nyaralósziget, örülünk az új járatoknak!

A legolcsóbb időpontok (amikor még jó az időjárás, kellemes a tenger és már tömeg sincs):

✈ Szantorini: október 7-11. (szerda-vasárnap) 22.380 Ft (WDC tagoknak), 28.880 Ft (nem tagoknak) Foglalás          Élménybeszámoló, tippek

✈ Menorca: október 3-10.  (szombat-szombat) 20.680 Ft (WDC tagoknak), 27.180 Ft (nem tagoknak) Foglalás💰 Segítünk spórolni: WizzAir tippek és trükkök

🏨 Booking.com szállások  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

🏨 Airbnb 12.000 Ft-os kupon új regisztrálóknak  ← ha kiadó lakásokat, apartmanokat keresel 

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

📸 Fotós felszerelésünk, kütyük utazáshoz 2020-ban ← ezeket az eszközöket visszük magunkkal az utazásainkra. Cél a könnyű hordozhatóság és a sokoldalú felhasználhatóság.
💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!