Országjáró sétarepülés Boeing 737-800-as repülőgéppel

 

Hiányzik a repülés és az utazás élménye? Régen élted át a pillanatot, amikor a gép gyorsulni kezd a futópályán? Megnéznéd az országot felülről? Sétarepülnél egy Boeing 737-800-assal? Légy részese egy különleges programnak, egy történelmi repülésnek!

Országnéző élményprogramot hirdet a Légiközlekedési Kulturális Központ (Aeropark) együttműködésben a Smartwings légitársasággal, és a Budapest Airport támogatásával. Október 25-én – Európában elsőként – közel 60 perces sétarepülésre indul a Smartwings Boeing 737-800-asa a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. A tervezett útvonal érinti a többi között a Dunakanyart, a Balatont, a Bakonyt és Budapestet, ez azonban az aznapi időjárástól, a felhőborítottságtól függően változhat. Az utazómagasság ezúttal nem 10 ezer méter lesz. A repülés előtt vagy után térj be a ferihegyi repülőmúzeumba, és ismerd meg a magyar repüléstörténet meghatározó repülőgépeit.

 


A különleges, országnéző Budapest-Budapest járat október 25-én délben indul a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljáról. A jegy kizárólag elővételben, kizárólag bankkártyás fizetéssel váltható meg. A programon kizárólag érvényes, kifizetett regisztrációval rendelkező utasok vehetnek részt. A minimális korhatár betöltött 6. életév. A belföldi charterjáratot szerződött partnerünk, a Smartwings légitársaság teljesíti. Belföldi repülésről lévén szó, landolás után a karantén kötelezettség az utasokra nem vonatkozik.

Az élménycsomag a sétarepülés mellett tartalmazza az ingyenes belépést az Aeropark repülőmúzeumba. Leszállás után körülbelül 1 órás reptérlátogatásra indulunk, az Aeropark Ikarus autóbuszaival. Találkozó és ingyenes parkolási lehetőség az Aeroparkban, ahonnan a repülőmúzeum autóbuszaival visszük utasainkat a 2-es terminálra.

Jelentkezési határidő: 2020. október 19.

Ablak melletti helyek: 35.000 Ft/fő

Középső és folyosó melletti helyek: 26.000 Ft/fő

Foglalás: https://setarepules.aeropark.hu/





Összefoglaló videó a repülésekről:




SmartWings repülő nagyon alacsony áthúzása a Szegedi Repülőnapokon: