Hogyan tudok foglalni?

 


 

A legfontosabb, hogy tudjátok, mi nem utazási iroda vagyunk, nálunk nem tudtok repülőjegyet vagy utazást vásárolni, nekünk nem kell fizetnetek semmit! Mi lelkes amatőrök vagyunk, akik kikeresik az olcsó repülőjegyeket és közzéteszik őket. A repülőjegy, a szállás és az egyebek (transzfer, étkezés, belépők...) lefoglalása a Te feladatod, amihez igyekszünk a lehető legtöbb segítséget nyújtani. Nézzünk néhány hasznos információt, ami segít eligazodni a közzétett ajánlatainkon:


Repülőjegy:

- Más oldalakkal ellentétben, mi nem külföldi (jutalékot fizető) oldalakra irányítunk át repülőjegyet foglalni, hanem közvetlenül a légitársaság oldalára. Ez jellemzően a két legnagyobb, Magyarországon jelen lévő fapados, a WizzAir és a Ryanair saját weboldala. Mindig a légitársaság oldalán jársz a legjobban, ott van a legtöbb opciód a foglalásnál és módosítás esetén itt van a legegyszerűbb dolgod. Mi sem foglalunk máshol sohasem! 

- Mivel az oldalunkról egyetlen kattintással eljutsz a konkrét repülőjegyhez, így kérünk ellenőrizd le az árat, mielőtt a Facebookon odakommenteled, hogy ez kamu. Soha, egyetlen fillért sem kaptunk sem a WizzAirtől, sem a Ryanairtől, nem áll érdekünkben kamu árakat kiírni! Sokkal jobban örülünk az olyan kommenteknek, hogy "köszi, sikerült megvennem ennyiért!" :) 

- Az ajánlatokat általában korán reggel rakjuk ki, így a kiírt árak lefoglalására akkor van a legnagyobb esélyed, ha rögtön akkor lefoglalod. Kapcsold be Facebook oldalunkon az értesítéseket és nem fogsz lemaradni az új ajánlatokról! Később már változhat a repülőjegy ára, ezért elképzelhető, hogy mást fogsz látni, mint amit kiírtunk. A változás valószínűleg párezer forint egy-egy repülőjegynél, de lehet, hogy még úgy is megéri Neked!

- Mindig az elérhető legolcsóbb repülőjegyet írjuk ki, ekkora összeg befizetésével már el tudsz repülni. A jegyárak csak kis kézipoggyászt (hátizsák) tartalmaznak, egyéb poggyászt és egymás melletti ülőhelyeket nem. WizzAirnél a WDC (Wizz Discount Club) árakat írjuk ki, erről bővebben itt olvashatsz! Ha szeretnél nagyobb poggyászt, vagy fix ülőhelyet, akkor azért pluszban fizetni kell, de ez a Te választásod! Egyéb esetben a légitársaság weboldalán válaszd a "Nem szeretnék poggyászt feladni", "Nem köszönöm, a kézipoggyász elegendő számomra", "Ülőhelyek kiválasztása később" opciókat és nem kell ezekért felárat fizetned. Saját tapasztalatunk alapján, ha csak hátizsákkal utazol és kibírsz 1-2 órát bárki mellett a repülőn, az úticélon akkor is ugyanolyan élmények fognak érni :) 

- A kiírt jegyárak minden esetben tartalmazzák az összes illetéket és a kerozin pótdíjat. Ha kiírjuk külön, ha nem, mindig retúrjegy árakat osztunk meg!

- Többen kértetek már tőlünk fix időpontra és célállomásra akciós repülőjegyet. Mi ilyet sajnos nem tudunk, mert nincs ráhatásunk a jegyek árazására. Mindig azt osztjuk meg, amit kedvezőnek / vonzónak találunk. Nagyon olcsón utazni azok tudnak, akik rugalmasak mind időben, mind célállomásban.


Szállás:

- Külföldi szállásfoglaláshoz a booking.com-ot ajánljuk. A világon szinte mindenhova lehet foglalni, van magyar nyelvű ügyfélszolgálatuk, egyszerű, könnyen kezelhető az oldaluk. Mi is mindig ott foglalunk! 

- Konkrét szállásajánlatot viszonylag ritkán írunk ki, mindenki a maga igényeinek és pénztárcájának megfelelő szállást válasszon!

- Azt javasoljuk, hogy mindenki ingyenesen módosítható szálláshelyet foglaljon, így esetleges változás esetén nem veszik el a kifizetett összeg.


Transzferek, programok, utazási feltételek:

- A közlekedés szervezéséhez a Rome2rio oldalt ajánljuk kiindulásnak, majd pedig a helyi szolgáltatók oldalán érdemes pontosítani az információkat.

- Beutazási feltételek, vízum, covid szabályok: minden ajánlatunk legalján ott a Konzuli szolgálat hivatalos oldala, ott érdemes ezeket a nagyon fontos információkat beszerezni.

- Látnivalók, programok és egyéb tippek beszerzéséhez érdemes elolvasni a korábbi utazásaink élménybeszámolóit, amelyeket mindig belinkelünk az ajánlathoz, ha már jártunk az adott úticélon.



Bízunk benne, hogy sok hasznos információt gyűjtöttünk össze az oldalunk használatához és sok olcsó, élményekben gazdag utazást kívánunk! 



Élménybeszámolók


Olcsó ajánlatok