A WizzAir Abu-Dhabi első célállomásaiKorábban már beharangoztuk, hogy Abu Dhabiban nyit bázist a WizzAir és azt is hallottuk, hogy a bázis létrehozása nem áll le a jelenlegi helyzet miatt. Arra viszont nem számítottunk, hogy egy véletlen folytán idő előtt, a hivatalos bejelentés előtt felkerülnek a Wizz weboldalára a célállomások. Ezek pedig a következőek:
  • Budapest
  • Bukarest
  • Szófia
Itt az eredeti oldal a Wizz honlapján. ← törölték

Egyelőre nincs nagy meglepetés az úticélokban, eddig mindenhonnan repülhettünk Dubajba és reméljük, hogy ez továbbra is megmarad. A pesti járatnak mindenképpen örülünk! De azért többre számítottunk: ne csak Európa irányába legyenek járatok, hanem Ázsia felé is: India, Sri Lanka egészen különleges Wizz úticél lenne! Reménykedjünk, hogy még maradt "puskapor" a hivatalos bejelentésre is 😏

_______________________________


✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

📸 Fotós felszerelésünk, kütyük utazáshoz 2020-ban ← ezeket az eszközöket visszük magunkkal az utazásainkra. Cél a könnyű hordozhatóság és a sokoldalú felhasználhatóság.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway