Akció: WizzAir foglalás módosíthatóság szinte ingyen!


A WizzAir is beadta a derekát, majdnem ingyenes a járatokra a módosíthatóság, igaz egyelőre csak ma és holnap (ápr. 30 - máj. 1.)! 
A módosíthatóságot és visszatéríthetőséget biztosító szolgáltatás (WizzFlex) ára akcióban 350 Ft/fő/járat az eddigi 4.350 Ft/fő/járat helyett. Azonban ez továbbra sem jár automatikusan, a foglalási folyamat során extra szolgáltatásként kell hozzáadni. Sajnos csak új foglalásokra érvényes, régebbi foglalásokhoz utólag nem lehet megvásárolni.
Aki nem bír magával és már nagyon utazna, annak most érdemes nyárra foglalnia és a WizzFlex-szel bebiztosítania magát.  (Pl. Zakinthos repülőjegy júniusban 6.000 Ft, júliusban pedig 10.000 Ft.)




 Részletek a WizzFlex szolgáltatásról és további WizzAir tippek és trükkök

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

📸 Fotós felszerelésünk, kütyük utazáshoz 2020-ban ← ezeket az eszközöket visszük magunkkal az utazásainkra. Cél a könnyű hordozhatóság és a sokoldalú felhasználhatóság.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway