Ismét úton egy WizzAir gép Amerikába!


A WizzAir HA-LVH lajstromjelű, Airbus A321neo típusú repülőgépe ma reggel 8:28-kor indult Ferihegyről 11 amerikai utassal a fedélzetén és Keflavikon (Izland) tartott technikai szünet után úton van Torontóba (járatszám: W6 9212), ahová helyi idő szerint 14:10-kor (magyar idő szerint este 20:10-kor) fog megérkezni. A gép és a személyzet az éjszakát a kanadai Torontóban tölti.

Holnapra tervezett menetrend: reggel 8:30-kor (magyar idő: 14:30) indulnak Miamiba (járatszám: W6 9312), majd onnan New York JFK reptérre (járatszám: W6 9412). New Yorkból visszatérnek Torontóba (járatszám: W6 9512), ahonnan este 20:20-kor (magyar idő szerint: május 7. 2:20) indulnak vissza Keflavikon keresztül Budapestre (járatszámok: W6 9612 és W6 9712). A három nagyvárosból magyarokat hoznak haza Budapestre.


Korábban április 1-jén teljesített hasonló missziót a WizzAir, akkor két géppel a Budapest → Keflavik → Toronto → Miami → Chicago → Toronto → Keflavik-Budapest, valamint a Budapest  → Keflavik  → New York  → Los Angeles  → New York → Keflavik → Budapest útvonalon. A mentesítőjáratokon összesen 240 kint rekedt magyart hoztak haza, az A321neók összesítve 45 224 kilométert és 66 óra 52 percet repültek.


_________________________


💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

📸 Fotós felszerelésünk, kütyük utazáshoz 2020-ban ← ezeket az eszközöket visszük magunkkal az utazásainkra. Cél a könnyű hordozhatóság és a sokoldalú felhasználhatóság.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway