14 magyar útvonalat törölt a WizzAir!



Update: van remény, hogy mégsem szűnnek meg a járatok, csak a Wizz jelentősen átrendezi a menetrendet!




Tegnap délután kikerült a Wizz menetrendjéből 12 budapesti és 2 debreceni útvonal, úgy tűnik végleg. Mivel a járat megszüntetéseket nem szokta nagy dobra verni a Wizz, így a menetrendből láthatóak a változások. Július 20-tól a következő helyekre nem repülnek:

Budapestről:
Bologna
Nápoly
Göteborg
Malmö
Nur Sultan
Tirana
Podgorica
Szarajevó
Skopje
Odessza
Zaporizzsja 
Harkov

Debrecenből:
Párizs 
Mallorca

Valószínűleg még több gépet fognak a magyar bázisokról elvinni máshová. Nem örülünk.





✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.
📸 Fotós felszerelésünk, kütyük utazáshoz 2020-ban ← ezeket az eszközöket visszük magunkkal az utazásainkra. Cél a könnyű hordozhatóság és a sokoldalú felhasználhatóság.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway