Repülőjegy a spanyol tengerpartra 12.980 Ft + 700 Ft-ért ingyenesen módosítható!



Mai WizzAir akció: a módosíthatóságot és visszatéríthetőséget biztosító szolgáltatás (WizzFlex) ára  350 Ft/fő/járat az eddigi 4.350 Ft/fő/járat helyett. Azonban ez továbbra sem jár automatikusan, a foglalási folyamat során extra szolgáltatásként kell hozzáadni. Sajnos csak új foglalásokra érvényes, régebbi foglalásokhoz utólag nem lehet megvásárolni.


⏰ Időpont: 2020. augusztus 9-16. (vasárnap-vasárnap) 

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Castellon: 12.980 Ft (WDC tagoknak), 19.480 Ft (nem tagoknak)   + WizzFlex (ingyenes lemondás, módosíthatóság) 700 Ft Foglalás
✈ Segítünk spórolni: WizzAir tippek és trükkök

🏨 Booking.com szállások  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

🏨 Airbnb 12.000 Ft-os kupon új regisztrálóknak  ← ha kiadó lakásokat, apartmanokat keresel 

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

📸 Fotós felszerelésünk, kütyük utazáshoz 2020-ban ← ezeket az eszközöket visszük magunkkal az utazásainkra. Cél a könnyű hordozhatóság és a sokoldalú felhasználhatóság.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!