Magánvasúttal Budapestről: Bécs 9 EUR, Prága: 16 EUR!


A RegioJet július 31-től új, naponta kétszer oda-vissza közlekedő vasúti járatot indít a Budapest - Bécs - Brünn - Prága útvonalon - közölte a cseh magántulajdonú vasúttársaság.

A járatokon low-cost, standard, relax és business kocsiosztályra lehet jegyet váltani. A legkedvezőbb egyirányú jegyek Budapest és Bécs, valamint Budapest és Brünn között 9 eurótól indulnak, míg Budapest és Prága főpályaudvara között 16 eurótól elérhetőek online. A menetjegyek minden kocsiosztályon tartalmazzák a helybiztosítást, illetve a nyomtatott sajtótermékek, valamint a nagysebességű internetelérés használatát.
(A legolcsóbb MÁV jegy Bécsbe (Railjet) 13 EUR, Prágába 19 EUR.)

A standard osztályon található Astra kocsikban ülésbe épített multimédiás képernyők vannak. A standard, relax valamint a business osztályokon az utazók számára térítésmentesen kávét, ásványvizet szolgálnak fel. A helyben felszolgált ételek és snack-ek közül valamennyi kocsiosztályon lehet online rendelni.
A vonatokra Magyarországon Budapesten a Déli és a Kelenföld pályaudvaron, valamint Győrben, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalmon lehet fel- és leszállni. A járatokat belföldi utazásra nem lehet igénybe venni.

Próbáld ki az elsők között - hétvége Bécsben:

🚆 2020. augusztus 1-2. hétvége: érkezés Bécsbe szombat 10:32-kor, hazaindulás vasárnap 17:27-kor, vonatjegy: 18 EUR Foglalás

🏨 Szállások 1 éjre 2 főre 30 EUR-tól Foglalás







💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

📸 Fotós felszerelésünk, kütyük utazáshoz 2020-ban ← ezeket az eszközöket visszük magunkkal az utazásainkra. Cél a könnyű hordozhatóság és a sokoldalú felhasználhatóság.
💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!