50% kedvezmény a WizzAirnél és a Ryanairnél! Csak ma!

 


Ryanair: Vásárolj egyet, és kapsz egyet ingyen 

A promóció feltételei:
Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.
A promóció csak Value viteldíjas jegyek esetében érhető el.
A promóció csak bizonyos útvonalakon vehető igénybe.
A promóció csak több mint egy utas foglalása esetén érhető el.
Vásárolj egy Value viteldíjas jegyet, és az ugyanarra a járatra szóló második jegyet ingyen kapod.
Ez a promóció nem vonható össze más különleges ajánlatokkal, kedvezményekkel vagy promóciókkal.A „Vásárolj egyet, és kapsz egyet ingyen” promóció (szeptember 24.) részeként lefoglalt foglalásokon végrehajtott bármely járatmódosítás esetén foglalási módosítási díjat számítunk fel.
Annak érdekében, hogy a foglalási rendszer felismerje az ingyenes repülést, egy 0,01 eurós névleges díjat kell fizetni. Azok a személyek, akik igénybe veszik az akciót, jogosultak ezen díj visszatérítését kérni.
A foglalás 2020. szeptember 24-én éjfélig lehetséges.
Az utazásnak 2020. szeptember 25. és 2020. december 14. között kell megtörténnie.

Ryanair repülőjegyek 2 főre, oda-vissza:




✈ Foglalás a Ryanair oldalán


WizzAir: 50% kedvezmény + WizzFlex 1 euróért 

A promóció feltételei:
A promóciók időtartama: 2020. szeptember 24., 00:00–23:59 (CEST) („Promóciós időszak”). A promóciók alatt a következőket kell érteni: a legfeljebb 50%-os viteldíjkedvezményre vonatkozó promóciót (1. promóció) és a WIZZ Flex-promócióra vonatkozó 1 eurós árat (2. promóció).
1. promóció: A legfeljebb 50%-os kedvezmény a viteldíjakra érvényes, az adminisztrációs díj nélkül. A legfeljebb 50%-os kedvezmény a megjelölt járatokra érvényes, amelyek a Promóciós időszak alatt elérhetők a wizzair.com webhelyen vagy a WIZZ mobilalkalmazásban. Az 1. promóció csak azokra a foglalásokra érvényes, amelyeket a wizzair.com webhelyen vagy a WIZZ mobilalkalmazásban végeznek. 2. promóció: Az 1 eurós ár („Promóciós ár”) a WIZZ Flex szolgáltatás különálló szolgáltatásként történő megvásárlása esetén, járatonként és utasonként érvényes, amennyiben annak megvásárlása a wizzair.com webhelyen vagy a WIZZ mobilalkalmazásban történő repülőjegy-foglalási folyamat során történik a Promóciós időszak alatt. A WIZZ Flex szolgáltatás Promóciós időszak alatt történő megvásárlásával Ön tudomásul veszi és elfogadja a fenti feltételeket, valamint a WIZZ Flex felhasználási feltételeit.
A promóciók a csoportos foglalásokra nem vonatkoznak.
A promóciók összevonhatók és együttesen is felhasználhatók. Az 1. promócióban való részvétel a 2. promócióban való részvétel előfeltétele, mivel a WIZZ Flex szolgáltatást csak repülőjegy-foglaláskor lehet megvásárolni, de a 2. promócióban való részvétel nem előfeltétele az 1. promócióban való részvételnek.

WizzAir repülőjegyek oda-vissza, WDC tagság nélkül:


✈ Foglalás a WizzAir oldalán

Segítünk spórolni: WizzAir tippek és trükkök


🏨 Hotel árösszehasonlító ← válaszd ki a legolcsóbb oldalt és ott foglalj szállást

🏨 Booking.com szállások  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

🏨 Airbnb 12.000 Ft-os kupon új regisztrálóknak  ← ha kiadó lakásokat, apartmanokat keresel 

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

📸 Fotós felszerelésünk, kütyük utazáshoz 2020-ban ← ezeket az eszközöket visszük magunkkal az utazásainkra. Cél a könnyű hordozhatóság és a sokoldalú felhasználhatóság.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!