Ez maradt: 5 Wizz, 6 Ryanair járat Budapestről

 


Ha a körülmények ellenére szeretnénk utazni, akkor sem nagyon lenne hova. A két nagy ultrafapados már szinte minden járatát kiradírozta, a megmaradó útvonalak is csak heti 1-2 járattal vegetálnak. November utolsó hetére néztük meg a járatokat, de a helyzet változatlan marad december első két hetében is. Kedden és szerdán egyáltalán nem indul Wizz és Ryan járat Budapestről 😟 
Békeidőben a rózsaszinek 72, a kékek 47 útvonalra repültek fővárosunkból, ez most 5-re, ill. 6-ra esett vissza, de további törlések sincsenek kizárva.


Íme a teljes budapesti menetrend november utolsó hetére:

Wizzair:
London: péntek, vasárnap
Eindhoven: hétfő, péntek
Stockholm: szombat
Bázel: péntek
Dortmund: péntek


Ryanair:
Brüsszel: csütörtök, vasárnap
London: csütörtök, vasárnap
Manchester: péntek, vasárnap
Dublin: hétfő, péntek, vasárnap
Catania: péntek
Milánó: péntek, vasárnap


🏨 Hotel árösszehasonlító ← válaszd ki a legolcsóbb oldalt és ott foglalj szállást

🏨 Booking.com szállások  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

🏨 Airbnb 12.000 Ft-os kupon új regisztrálóknak  ← ha kiadó lakásokat, apartmanokat keresel 

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

📸 Fotós felszerelésünk, kütyük utazáshoz 2020-ban ← ezeket az eszközöket visszük magunkkal az utazásainkra. Cél a könnyű hordozhatóság és a sokoldalú felhasználhatóság.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!