Összemegy a kézipoggyász az EasyJet-nél is!


Beáll a sorba az EasyJet is, vagyis a WizzAir és a Ryanair után ők is bevezetik, hogy csak kis méretű  (45 x 36 x 20 cm) kézipoggyász jár ingyenesen a jegy mellé. Aki az eddigi, normál méretű (56 x 45 x 25 cm) kézipoggyásszal szeretne utazni, annak Up front vagy Extra legroom ülést kell vásárolni 8 és 40 font közötti áron. A normál méretű kézipoggyász check in pultnál történő feladására is lesz lehetőség 7 font ellenében. A változások a 2021. február 10-től lépnek életbe.
Az összes fapados kézipoggyász szabályzata egy helyen: 
Fapados kézipoggyász tudnivalók 


____________________


🏨 Hotel árösszehasonlító ← válaszd ki a legolcsóbb oldalt és ott foglalj szállást

🏨 Booking.com szállások  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

🏨 Airbnb 12.000 Ft-os kupon új regisztrálóknak  ← ha kiadó lakásokat, apartmanokat keresel 

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

📸 Fotós felszerelésünk, kütyük utazáshoz 2020-ban ← ezeket az eszközöket visszük magunkkal az utazásainkra. Cél a könnyű hordozhatóság és a sokoldalú felhasználhatóság.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway