Retúr vonatjegy 15.000 Ft-ért nyáron a HORVÁT tengerpartra Budapestről!


Foglalhatóak a járatok!

A Regiojet cseh magánvasút közleménye szerint május 28-án újraindítja a tavaly már futott horvátországi járatát, azonban idén már Csorna helyett Budapest érintésével közlekedik a vonat. A végállomás pedig az északi Fiume és déli Split lesz. A vonat Prágából 17 óra körül indul, Pozsonyban az esti órákban lesz, Budpestre pedig éjfél körül érkezik, Zágráb érintésével jut el a horvát tengerpartra. Fiumébe a délelőtti órákban érkezik, a vonat másik fele, amit Ogulin állomáson kapcsolnak le, kora délutánra ér Splitbe. Visszafelé Splitből délután, Fiuméből pedig az esti órákban indul a járat és a két szerelvényrész ugyancsak Ogulinban kapcsolódik. Reggelre érkezik Budapestre, majd Prágába pedig délután.

A járatok május végétől csak heti három alkalommal, odafelé keddi, pénteki és vasárnapi indulással, visszafelé pedig hétfőn, szerdán és szombaton indul majd Horvátországból. Főszezonban (július, augusztus) naponta közlekedik majd, szeptemberben pedig újra heti háromszor jár. A vonaton egyaránt lesznek ülő- és fekvőhelyes kocsik. Egy szerelvény maximális kapacitása eléri a 650 főt, ami tizenöt kocsit jelent. Aki már utazott a RegioJet vonatán, az tudja, hogy magas fokú szolgáltatási színvonalat nyújtanak a fedélzeten, a fedélzeti ételek és italok ára pedig rendkívül nagyon kedvező.

A tavaly júliusban útjára indított fiumei fürdővonat azonnal nagy sikert ért el, néhány nap után már szinte minden járat teltházas lett, és a szezon végére több mint 60 ezer utasról számolt be a vasúttársaság. A RegioJet idén még ezt is szeretné túlszárnyalni, az idei szezonban – ha minden jól megy, és a határok is nyitva lesznek, akkor a százezres lélektani határ elérése a cél. 

Az árak igen kedvezőek: egy irányban az ülőkocsiban már 22 eurótól érhető el a menetjegy. A fekvőhelyes kocsiban egy irányban 30 euró a kezdő tarifa, ráadásul a fekvőhelyes kocsikban a családok számára kedvezményesen érhető el a négyágyas fülke, amiért csak három ágyat kell megfizetni. Ebben az árban pedig már benne van a helybiztosítás ára is, semmiféle felár (pl. poggyász) már nem fizetendő. A jegyértékesítés februárban indul! A vonatokhoz buszos csatlakozások is lesznek, így szinte a teljes horvát tengerpart és a montenegrói Kotor, vagy a boszniai Neum is elérhető lesz.


_________________________________


🏨 Booking.com szállások  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

🏨 Airbnb 18.000 Ft-os kupon új regisztrálóknak  ← ha kiadó lakásokat, apartmanokat keresel 

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!