ATHÉN repülőjegy júniusban 7.880 Ft!

 
Görögországba május 14-től mindenféle oltással karantén nélkül be lehet lépni, de lehet menni PCR teszttel is! Részletek


⏰ Időpont: 2021. június 2-9. (szerda-szerda) 

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Athén: 7.880 Ft (WDC tagoknak) Foglalás a WizzAir weboldalán

⏰ Időpont: 2021. június 2-7. (szerda-hétfő) 

✈ Repülőjegy: Athén ⇄ Kréta (Chania): 19,98 EUR Foglalás a Ryanair weboldalán

🏨 Athén és Kréta szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal


✈ Segítünk spórolni: WizzAir tippek és trükkök

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!