Lelepleztük: Ryanair akciók árazása!


Mindig is tudtuk, hogy a Ryanair (és a többi fapados is) furcsán akciózik, nem szabad bedőlni nekik. Már nem lepődünk meg, ha a szenzációsnak beharangozott 20-30% kedvezmény a gyakorlatban semennyi, vagy csak párszáz forintos előnyt jelent. Most egy példát is hozunk arra, hogy nem mindig hihetünk a szemünknek! Lássuk az árazás fejlődését egy konkrét, júliusi járat esetében:


2021. április 8. 

A Ryanair foglalási rendszerében találtunk egy hatalmas, 99 Ft-os kedvezménnyel foglalható járatot! 


2021. április 9. 

Megnéztük ugyanazt a járatot, hogy van-e változás az árazásban és legnagyobb örömünkre a kedvezmény megtizenhétszereződött, így már 1.737 Ft-tal "járunk jobban". 


Milyen jó, hogy vártunk a foglalással! 😆😆😆


2021. április 12.

Ugyanaz a járat, emelkedett az ár, de továbbra is "kedvezményes": 
Folyt.köv?


_____________________________
🏨 Booking.com szállások  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!