Nyaralás júliusban: Lido di Jesolo / Velence! Repülőjegy: 11.000 Ft!

    



⏰ Időpont: 2021. június 30 - július 7. (szerda-szerda) 

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Velence Treviso: 11.050 Ft Foglalás a Ryanair weboldalán

🏨 Booking.com szállások  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!