Új Ryanair járat különleges helyszínre: RIGA!

 


Budapestre is repül a Ryanair új rigai bázisáról november 1-től hetente 3 alkalommal (hétfő, szerda, péntek). Ezzel a Baltikum is elérhetővé válik Magyarországról ultrafapadossal. Régi vágyunk egy finn-észt-lett-litván-fehérorosz túra, örülünk! A lett főváros egyelőre a téli menetrendbe került be, amikor nem túl barátságos arrafelé az időjárás, szeretnénk, ha maradna jövő nyárra is! 

Riga Lettország fővárosa. A Baltikum legnagyobb városa, fontos kulturális, oktatási, politikai, pénzügyi, kereskedelmi és gazdasági központja a régiónak. Riga történelmi belvárosa Vecríga 1997-től a UNESCO Világörökség listáján található. Különösen jelentősek a 19–20. század fordulóján épült szecessziós (Art Nouveau, Jugendstil) épületegyüttesek.


 Jelenleg a legolcsóbb időpontok november elejére vannak, de még nem érdemes foglalni, biztosan lesz olcsóbb is:

⏰ Időpont: 2021. november 1-8. (több időpontban is november elején)

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Riga: 17.254 Ft Foglalás a Ryanair weboldalán

🏨 Riga szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

✅ Konzuli szolgálat: Lettország

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!