3.500 Ft-os retúr repülőjegy a GÖRÖG tengerpartra és további 23 úticélra!!!

 

⏰ Időpont: 2021. június 13-20. (vasárnap-vasárnap) Júniusban több időpontban is!

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Preveza Aktion: 3.518 Ft Foglalás a Ryanair weboldalán✈ A további 23 úticél 3.518 Ft-ért: Amman, Bari, Berlin, Billund, Bristol, Brüsszel, Calgari, Catania, Edinburgh, Göteborg, Koppenhága, London, Madrid, Marseille, Milánó, Nápoly, Palermo, Pisa, Prága, Párizs, Róma, Sevilla, Tel Aviv Foglalás a Ryanair weboldalán

   🏨 Booking.com szállások  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

⚡ Készülünk az utazási szezonra és szeretjük a praktikus kütyüket. Például ez a pici, 65 wattos töltő nem foglal sok helyet a táskában, egyszerre három eszközt tud villámgyorsan tölteni és még kábelt is adnak hozzá! Most 6.100 Ft a BASEU03 kuponkóddal Alin! 

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!