Kitett magáért a MÁV gyereknapon!



A MÁV-START járatain a kalauzoktól (jegyvizsgálóktól) a gyermeknapi hétvégén játékos történeteket bemutató pörgetős füzetet kaphatnak a gyerekek. A rövid, animált történetek mozdonyokról szólnak: FLIRT, KISS, NOHAB és Taurus járművek szerepelnek bennük. A füzet végébe egyedi befejezések rajzolhatók, amelyeket beküldve akár nyerni is lehet.
Nyáron a balatoni vonatokon is kaphatnak ilyet a gyerekek.

A MÁV gyerekeknek szóló oldalán pedig vonatos meséket is olvashatnak a gyerkőcök, illetve letölthető makett is vár rájuk! 

Tetszik az ötlet és a megvalósítás, csak így tovább!


MÁV Gyereksarok




BKK: ma a 4-es és a 6-os villamosokon gyermekhangon szólalnak meg a megállónevek.


Gyerekhangok a 4-es, 6-os villamoson



________________________________



💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!