Spanyolország június 7-én nyit és vannak még repülőjegyek 4.500 Ft-ért!


Spanyolország június 7-től teszt és karantén nélkül fogadja a beoltott turistákat. A Ryanairnél pedig még vannak 4.500 Ft-os retúrjegyek júniusra! (forrás)


✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Madrid, 2021. június 9-13. (szerda-vasárnap) 4.558 Ft Foglalás a Ryanair weboldalán


✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Sevilla, 2021. június 13-17. (vasárnap-csütörtök) 4.558 Ft Foglalás a Ryanair weboldalán🏨 Booking.com szállások  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!