Új Wizz járat, újabb görög nyaralósziget érhető el: Kos!


A fapados légitársaságok az idei nyáron jó érzékkel ráfeküdtek a görög útvonalakra, sorra jelentik be az újabb és újabb járatokat. Ez teljesen normális, a görögök "nyitottak" leghamarabb és ők rendelkeznek a legkedvezőbb beutazási feltételekkel. Minden bizonnyal idén Görögország lesz a legkedveltebb nyaralódesztináció, hiszen a Wizz már 10, a Ryan pedig 8 útvonalat repül ide Budapestről. Itt a legújabb:

A Wizz Air július 16-tól járatot indít Kosz szigetére Budapestről.  Az új járatra a jegyértékesítés már elkezdődött, az első repülőgép pedig július 16-án száll fel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről Koszra, és hetente kétszer, hétfőn és pénteken közlekedik egészen szeptember 24-ig.

Kosz szigetén Hippokratész fája, Aphrodité temploma és a helyiek kedvenc tavernái számtalan élménnyel várják a látogatókat, akik akár rövidebb, akár hosszabb nyaralás helyszínéül is választhatják a barátságos hellén szigetet. 


⏰ Legolcsóbb időpont a főszezonra: július 26 - augusztus 3. (hétfő-hétfő)

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Kos: 33.280 Ft (WDC tagoknak) Foglalás a Wizzair weboldalán

🏨 Kos szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

✈ Segítünk spórolni: WizzAir tippek és trükkök

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!