5 eurós repülőjegyek OLASZORSZÁGBA!! (Oda-vissza 3.598 Ft!)



5 eurós akciót hirdetett a WizzAir, vagyis 1.799 Ft-ért adja az egyirányú jegyeket Olaszországba. A legtöbb esetben mindkét irányt ki lehet fogni ilyen áron, tehát a retúrjegy 3.598 Ft-ba kerül és nem kell hozzá WDC tagság sem! Minden adó, illeték, kis kézipoggyász, véletlenszerűen kiosztott ülőhely benne van az árban, ha nem szeretnél ennél többet, akkor valóban ezen az áron tudsz elrepülni! Tapasztalataink szerint az augusztus 30. utáni járatokat akciózták le, elsősorban szeptemberre érdemes keresgélni:


✈ Catania (Szicília):  Foglalás a WizzAir weboldalán

✈ Milánó (MXP): Foglalás a WizzAir weboldalán



✈ Alghero (Szardínia):  Foglalás a WizzAir weboldalán


🏨 Olcsó szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

✈ Segítünk spórolni (WDC tagság, stb.): WizzAir tippek és trükkök

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!