15 tengerpartra 10.000 Ft alatti repülőjeggyel szeptemberben!Használd ki a vénasszonyok nyarát és repülj a tengerpartra piszok olcsó repülőjeggyel! Szeptemberben a következő 15 mediterrán városba / nyaralószigetre juthatsz el max. 10.000 Ft-ból: Bari, Rodosz, Thesszaloniki, Zakynthos, Barcelona, Korfu, Kréta, Málta, Palermo, Mallorca, Porto, Páfosz, Valencia, Catania, Malaga.
 Az árban az illeték, kerozin pótdíj, kis kézipoggyász, véletleneszerűen kiosztott ülőhely benne van! Időpontok és foglalás a Ryanair weboldalán!


🏨 Olcsó szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

🏨 Különleges szálláshelyek Magyarországon luxusjurta, buborékszoba, hordószállás, lombházak, barlangok... csak pár óra autóútra!


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!