54 repülőjegy 10.000 Ft alatt!

 


Szinte biztosak vagyunk benne, hogy még soha nem lehetett Budapestről ennyi helyre elrepülni max. 10.000 Ft-ból: 

East Midlands, Szófia, London, Bournemouth, Lappeeranta, Poznan, Berlin, Burgas, Göteborg, Preveza, Torino, Velence, Zadar, Bologna, Milánó, Lviv, Riga, Kharkiv, Brüsszel, Odesa, Athén, Bari, Bristol, Edinburgh, Korfu, Krakkó, Kréta, Köln, Málta, Mykonos, Pisa, Páfosz, Rodosz, Róma, Thesszaloniki, Toulouse, Zakynthos, Barcelona, Luxemburg, Palermo, Prága, Shannon, Kaunas, Cagliari, Nápoly, Billund, Marseille, Párizs, Catania, Dublin, Coppenhága, Tel Aviv, Mallorca, Nürnberg

A retúrjegyek árában az illeték, kerozin pótdíj, kis kézipoggyász, véletleneszerűen kiosztott ülőhely benne van! Időpontok és foglalás a Ryanair weboldalán!



🏨 Olcsó szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

🏨 Különleges szálláshelyek Magyarországon ← luxusjurta, buborékszoba, hordószállás, lombházak, barlangok... csak pár óra autóútra!

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!