3.500 Ft-os retúr repülőjegyek 34 városba!!!

  


Óriási Ryanair akció: 34 városba repülhetünk el novemberben-decemberben 3.500 Ft-os retúrjeggyel: 

Amman, Billund, Bordeaux, Bristol, Dublin, Edinbourgh, Kaunas, Krakkó, Lappeeranta, Luxemburg, Marseille, Málta, Palermo, Poznan, Páfosz, Szófia, Toulouse, Bari, Bologna, Bournemouth, Brüssezl, East Midlands, Göteborg, Koppenhága, Köln, London, Lviv, Milánó, Odesa, Pisa, Prága, Shannon, Torino, Velence

A retúrjegyek árában az illeték, kerozin pótdíj, kis kézipoggyász, véletleneszerűen kiosztott ülőhely benne van! Időpontok és foglalás a Ryanair weboldalán!

Ryanair 3.500 Ft-os retúrjegyek


🏨 Olcsó szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

🏨 Különleges szálláshelyek Magyarországon ← luxusjurta, buborékszoba, hordószállás, lombházak, barlangok... csak pár óra autóútra!

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!