9 euróért korlátlan utazás Németországban


Az autóhasználat visszaszorítására és ezáltal az orosz energiafüggőség csökkentésére Németország a nyári időszakban 9 eurós, az egész országban korlátlan tömegközlekedésre jogosító bérletet vezet be! A bérletet turisták is igénybe vehetik!


9 euróért egész Németországban utazhat helyi/regionális vonatokon júniusban, júliusban vagy augusztusban egy teljes hónapig. A bérletek értékesítése 2022. május 23-án kezdődik. A bérlet korlátlan utazást biztosít a helyi/regionális közlekedési szolgáltatásokon a kiválasztott hónapban egész Németország területén: minden helyi/regionális tömegközlekedési eszközzel (például RB, RE, U-Bahn, S-Bahn, busszal és villamossal). A bérlet mobiltelefonról is megvásárolható.


A 9 eurós jegy minden németországi tömegközlekedési szolgáltatásra érvényes. Bármely helyi/regionális útvonalon használhatja, és tetszőleges számú utazást tehet meg. A jegy távolsági vonatokon (pl. IC, EC, ICE) és távolsági buszokon nem érvényes.

További infó


_______________________________


✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

🏨 Különleges szálláshelyek Magyarországon ← luxusjurta, buborékszoba, hordószállás, lombházak, barlangok... csak pár óra autóútra!

✅ Konzuli szolgálat  hiteles tájékoztatás a beutazási feltételekről

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!