SZAUD-ARÁBIÁBA indít járatot a WizzAir!

 

Szaud-Arábia 5. legnagyobb városába, Dammamba nyit járatot a Wizzair Bécsből. Hetente kétszer (kedd, szombat) repülik majd, az első járat szeptember 30-án indul. A jegyek már foglalhatóak, a legolcsóbb retúrjegy 80 EUR (WDC tagoknak).

Dammám város Szaúd-Arábiában, a Keleti tartomány (ash-Sharqiyya) székhelye. A Perzsa-öböl partján fekszik, Bahreinnel átellenben.
Kis halászfaluból fejlődött jelentős közigazgatási és ipari központtá. Lakossága 1 millió fő volt 2010-ben amivel az ország 5. legnagyobb városa. A hozzá csatlakozó Dhahran és Khobar városokkal több mint 4 milliós konurbációt alkot. A tőle 400 km-re levő Rijáddal autóút és vasút köti össze. (Forrás: Wikipedia)

🏨 Dammam olcsó szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal


✈ WizzAir tippek és trükkök  ← segítünk spórolni (WDC tagság, poggyász, ülőhely, stb.)

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

✅ Konzuli szolgálat  hiteles tájékoztatás a beutazási feltételekről

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!