Jövő hét: MÁV gőzmozdonyos nosztalgiavonat 1.080 Ft-ért!

   


MÁV Balatoni Retro hétvége

Idén nyáron is visszatérnek a retró vonatok a Balaton-parti vasútvonalakra. Első alkalommal jövő hét végén, július 16-án és 17-én. A júliusi hétvége programja elsősorban a hazai gyártású vonatójárművekre fókuszál, eddig nem látott típusok is megjelennek majd, például ABbmot, MDamot és BVmot. Idén is forgalomba áll a legendás 424-es gőzmozdony, egy különleges nyolcvanas évek elejére jellemző összeállítású Tekergő expresszvonat élén, melyben közlekedő nosztalgia étkezőkocsiban az Utasellátó különleges retró kínálatát ismét kipróbálhatják Utasaink. Visszatérnek a méltán népszerű Púpos mozdonyok is, melyek közül egyszerre három is dolgozni fog menetrendszerinti vonat élén, de a MÁV-HÉV Bobói is újra munkába állnak. A Csörgők szerelmesei számára is lesz egy dupla meglepetés. Kiskunfélegyháza - Kecskemét - Budapest irányból pedig Samu motorvonattal juthatunk el a Balatonhoz.   

Gözmozdonyos nosztalgiavonat normál vonatjeggyel:

⏰ Időpont: 2022. július 16. (szombat): Balatonfüred 10:16 → Tapolca 11:29 és Tapolca 16:29  Balatonfüred 17:36. A vonatjegy egy irányba 1.080 Ft!  Vasárnap ugyanez a vonat NOHAB mozdonnyal közlekedik. 
🚂 Jegyvásárlás                         🚂 Az összes retro vonat menetrendje
 






💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

🏨 Különleges szálláshelyek Magyarországon ← luxusjurta, buborékszoba, hordószállás, lombházak, barlangok... csak pár óra autóútra!

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!