Ismét: gözmozdonyos nosztalgiavonat 1.080 Ft-ért!!!

    


Ismét MÁV Balatoni Retro hétvége

Idén nyáron is visszatérnek a retró vonatok a Balaton-parti vasútvonalakra. A júliusi hétvége után, augusztus 13-án és 14-én is. Az idei harmadik retró hétvégén számos újdonsággal találkozhatnak az utasok. A rendezvénnyel kiemelten szeretnének kedveskedni a Nohab rajongóknak azáltal, hogy egyszerre négy Nohab fog ellátni szolgálatot Budapesttől egészen Szombathelyig. A hétvégén egy-két érdekességgel fűszerezve, de természetesen ismét lehet majd találkozni a már megismert típusokkal is, például Szergejekkel, Púpossal és ABbmottal. 
A 424-es gőzmozdonyos vonat ezúttal csak egy alkalommal, szombaton délelőtt közlekedik Balatonfüredtől Tapolcáig. A vonatra normál menetjegyet kell váltani, ami 1.080 Ft-ba kerül a teljes távolságra.
Aki Budapesten szeretne retro vonatokat látni, azok szombaton és vasárnap is megnézhetik a Déli pályaudvaron vagy Kelenföldön a Balatonra induló retro festésű Szilit, Nohabot, vagy pedig a Samu motorvonatot.

Gözmozdonyos nosztalgiavonat normál vonatjeggyel:

⏰ Időpont: 2022. augusztus 13. (szombat): Balatonfüred 10:16 → Tapolca 11:29. A vonatjegy egy irányba 1.080 Ft!  Vasárnap ugyanez a vonat NOHAB mozdonnyal közlekedik. 

🚂 Jegyvásárlás                         

 









💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

🏨 Különleges szálláshelyek Magyarországon ← luxusjurta, buborékszoba, hordószállás, lombházak, barlangok... csak pár óra autóútra!

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!