WizzAirrel a Maldív-szigetekre! Mutatjuk hogyan!

 



Néhány éve Miamiba jutottunk el fapados repülőkkel, mostantól pedig a WizzAirrel repülhetünk el a Maldív-szigetekre! Júliusban jelentették be az új járatot, amely október 4-től heti 4 alkalommal (kedd, csütörtök, szombat, vasárnap) indul Abu-Dhabiból a Maldív-szigetek fővárosába. Budapestről Abu-Dhabiba heti 6 alkalommal (hétfő kivéltelével minden nap) van a rózsaszín fapadosnak járata. A két járatot kombinálva, Budapestről 2 x 6 órás fapados úttal el lehet jutni az álomnyaralások helyszínére!
A Wizznél nem lehet átszállójegyet vásárolni, ezért külön kell megvenni a Budapest - Abu Dhabi és az Abu-Dhabi - Malé jegyeket. Ezt úgy érdemes megtenni, hogy Abu-Dhabiban is eltöltünk néhány napot, kiküszöbölve az esetleges menetrendi módosításokat. Jelenleg kb. 114.000 Ft-ba kerül a Wizz-jegy  az üdülőparadicsomba, ami nagyon nem rossz ár!
Szállások: Abu-Dhabiban kb. 20-30.000 Ft-tól indulnak a szállások 2 főre 1 éjre elhelyezkedéstől és színvonaltól függően. A Maldív-szigeteken pedig 7 éjszakára 2 főre már 100.000 Ft-tól találunk reggelis szállást, de ha az igazi, tengerre épített villákat szeretnénk kipróbálni, akkor az akár milliós tétel is lehet! A Maldív-szigeteknél mindenképpen kalkulálni kell még a főszigetről a nyaralószigetre történő hidroplánozás költségével, valamint a szigeten található étkezési lehetőségekkel, mert az nem mindig tartozik a legolcsóbbak közé.
 

⏰ Időpont: 2022. november 11 -23. (péntek-szerda)

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Abu-Dhabi: 48.680 Ft (WDC tagoknak) Foglalás a Wizzair weboldalán


⏰ Időpont: 2022. november 15 -22. (kedd-kedd)

✈ Repülőjegy: Abu-Dhabi ⇄ Velana: 618 AED ~ kb. 65.000 Ft (WDC tagoknak) Foglalás a Wizzair weboldalán


🏨 Abu-Dhabi, Maldív-szigetek szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal


✈ WizzAir tippek és trükkök  ← segítünk spórolni (WDC tagság, poggyász, ülőhely, stb.)

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

🏨 Különleges szálláshelyek Magyarországon ← luxusjurta, buborékszoba, hordószállás, lombházak, barlangok... csak pár óra autóútra!

✅ Konzuli szolgálat  hiteles tájékoztatás a beutazási feltételekről

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!