ABU-DHABI / DUBAI repülőjegy 28.540 Ft!

              


⏰ Időpont: 2023. január 11-18. (szerda-szerda)

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Abu -Dhabi: 28.540 Ft (WDC tagoknak) Foglalás a Wizzair weboldalán

🏨 Dubai, Abu-Dhabi szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal. Legolcsóbb szálloda: EasyHotel Dubai: 22.000 Ft/éj/2 fő


✈ WizzAir tippek és trükkök  ← segítünk spórolni (WDC tagság, stb.)

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

🏨 Különleges szálláshelyek Magyarországon ← luxusjurta, buborékszoba, hordószállás, lombházak, barlangok... csak pár óra autóútra!

✅ Konzuli szolgálat  hiteles tájékoztatás a beutazási feltételekről.

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!