Rövid kirándulás VELENCÉBE! Repülőjegy: 11.878 Ft + szálloda 49 EUR (2 fő, 2 éj)

       ⏰ Időpont: 2023. január 26-28. (csütörtök-szombat) 

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Velence: 11.878 Ft Foglalás a Ryanair weboldalán

🏨 A&O Venice Mestre Hotel 2 főre, 2 éjre 49 EUR-ért - a szálloda tökéletes helyen van, Mestre vasútállomás közvetlen közelében, egy megálló Velencébe bejutni. Szállodai voucher vásárlása (német nyelvű oldal). A voucher felhasználása: a szállodai szabad kapacitás ellenőrzéséhez és időpont foglaláshoz kattints ide!

🏨 További Velence szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal


✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

✅ Konzuli szolgálat  hiteles tájékoztatás a beutazási feltételekről

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket! Nem vagyunk utazási iroda, mi csak tippeket adunk, az utazást magadnak kell lefoglalnod és megszervezned!