BREAKING! WizzAir járatok ANTALYABA és ISZTAMBULBA!

            

✈ Budapest - Isztambul:  március 31-től minden nap, logolcsóbb retúrjegy (03.31-04.02.): 11.980 Ft-tól (WDC tagoknak)

✈ Budapest - Antalya:  május 23-tól hetente háromszor (hétfő, szerda, péntek), legolcsóbb retúrjegy (05.31-06.05.): 15.980 Ft-tól (WDC tagoknak)

✈ Debrecen - Antalya:  június 10-től hetente kétszer (kedd-szombat), legolcsóbb retúrjegy (06.10-06.17.): 31.980 Ft-tól (WDC tagoknak)

A járatok egyelőre csak a WizzAir applikációból foglalhatóak, a weboldalon nem!

🏨 Törökországi szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal


    
✈ WizzAir tippek és trükkök  ← segítünk spórolni (WDC tagság, poggyász, ülőhely, stb.)

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

🏨 Különleges szálláshelyek Magyarországon ← luxusjurta, buborékszoba, hordószállás, lombházak, barlangok... csak pár óra autóútra!

✅ Konzuli szolgálat  hiteles tájékoztatás a beutazási feltételekről

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket! Nem vagyunk utazási iroda, mi csak tippeket adunk, az utazást magadnak kell lefoglalnod és megszervezned!