Nevetséges árú retúrjegyek SZAÚD-ARÁBIÁBA: 7.980 Ft!⏰ Időpont: 2023. január 31 - február 7. (szombat-szombat) Több időpontban is!

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Jeddah: 7.980 Ft (WDC tagoknak)  Foglalás a Wizzair weboldalán


⏰ Időpont: 2023. április 19-26. (szerda-szerda) Több időpontban is!

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Dammam: 7.980 Ft (WDC tagoknak)  Foglalás a Wizzair weboldalán


⏰ Időpont: 2023. február 17-24. (péntek-péntek) Több időpontban is!

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Riyadh: 7.980 Ft (WDC tagoknak)  Foglalás a Wizzair weboldalán


🏨 Szaúd-Arábia olcsó szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal


   ✈ WizzAir tippek és trükkök, WDC tagság  ← segítünk spórolni (poggyász, ülőhely, stb.)

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

🏨 Különleges szálláshelyek Magyarországon ← luxusjurta, buborékszoba, hordószállás, lombházak, barlangok... csak pár óra autóútra!

✅ Konzuli szolgálat  hiteles tájékoztatás a beutazási feltételekről

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket! Nem vagyunk utazási iroda, mi csak tippeket adunk, az utazást magadnak kell lefoglalnod és megszervezned!