Foglalható a WizzAir Abu-Dhabi járata!


Korábban már megírtuk, hogy melyek lesznek az első célállomásai a WizzAir Abu-Dhabi bázisának. Mostmár tudjuk a járatok indulásának a dátumát is: 2020. június 3. Sajnos ezzel párhuzamosan már nem repül Dubaiba a WizzAir, ami logikus döntés, hiszen 100 km-re van a két város egymástól, de azért annyira nem örülünk neki.


⏰ Legolcsóbb időpont: 2020. július 8-15. (szerda-szerda)

✈ Repülőjegy Budapestről: WDC tagoknak: 32.480 Ft, nem tagoknak: 38.960 Ft Foglalás
Segítünk spórolni: WizzAir tippek és trükkök

🏨 Booking.com szállások  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

🏨 Airbnb 12.000 Ft-os kupon új regisztrálóknak  ← ha kiadó lakásokat, apartmanokat keresel 

💡 Nagyon sok tippünk és hasznos tanácsunk van Dubairól és Abu Dhabiról, olvasd el!


✅ Országinfó: Egyesült Arab Emírségek


✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

📸 Fotós felszerelésünk, kütyük utazáshoz 2020-ban ← ezeket az eszközöket visszük magunkkal az utazásainkra. Cél a könnyű hordozhatóság és a sokoldalú felhasználhatóság.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!