Belföldön is konkurenciát kap a MÁV! Vonatjegy elárazás!!!

 


Mostantól belföldi utazásra is igénybe vehetőek a RegioJet vonatok, ráadásul jóval kedvezőbb áron, mint a MÁV!
A bécsi/prágai vonatok belföldön a Budapest-Déli pu - Győr - Mosonmagyaróvár - Hegyeshalom állomásokon állnak meg, ezeken a viszonylatokon tudunk utazni.

Jegyárak:
Budapest - Győr: 5 EUR, menetidő: 1:21 (MÁV legolcsóbb: 2.520 Ft, menetidő: 1:56)
Budapest - Mosonmagyaróvár: 2 EUR (valószínű elárazás!!!), menetidő:  1:39 (MÁV legolcsóbb: 3.130 Ft, menetidő: 2:50)
Budapest - Hegyeshalom: 7 EUR, menetidő: 1:49 (MÁV legolcsóbb: 3:01, 3.130 Ft)
A RegioJet vonatjegyek árában fix ülőhely. egy ásványvíz vagy egy kávé is benne van! A MÁV mellett a nagyobb járatsűrűség szól, hiszen RegioJetből csak két pár jár naponta.


A RegioJet magánvasút vonatai július 31-től járnak Magyarországra, erről részletesebben itt írtunk.

______________________________________________


💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

📸 Fotós felszerelésünk, kütyük utazáshoz 2020-ban ← ezeket az eszközöket visszük magunkkal az utazásainkra. Cél a könnyű hordozhatóság és a sokoldalú felhasználhatóság.
💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!