Újra! 458 Ft-os repülőjegy júliusban a HORVÁT TENGERPARTRA!

  

Kb. 3 hete új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair Horvátországba: ZADAR (Zára) - 2021. július 1. - október 28. között heti 2 alkalommal (vasárnap, csütörtök).

🔥🔥🔥 ERROE FARE! A legolcsóbban július eleje foglalható, ahol a visszaútra a jegyek (július 1, 4, 8, szeptember 30) 458 Ft-ért(!!!) vásárolhatók meg, így a retúr kijön 10.465 Ft-ból (július 4-8.)! Nem kamu, mi is vásároltunk!  Foglalás a Ryanair weboldalán 🏨 Zadar szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.


💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!