Görög retúrjegyek: KORFU 7.880 Ft, MYKONOS 11.580 Ft!

     ⏰ Időpont: 2021. június 23 - 30. (szerda-szerda) 

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Korfu: 7.880 Ft (WDC tagoknak) Foglalás a Wizzair weboldalán

🏨 Korfu szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal⏰ Időpont: 2021. augusztus 24 - 31. (kedd-kedd) 

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Mykonos: 11.580 Ft (WDC tagoknak) Foglalás a Wizzair weboldalán

🏨 Mykonos szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal 


✈ Segítünk spórolni (WDC tagság és további tippek): WizzAir tippek és trükkök

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!