Új Wizz járatok JORDÁNIÁBA!

          Új közvetlen járatokat indít a WizzAir Budapestről Ammanba és Aqabába! Mától foglalható is a Wizz Air két legújabb, jordán desztinációja. Aqaba december 16-tól minden csütörtökön és vasárnap, Amman december 17-től minden pénteken és hétfőn. Az Ammani járat már jövő nyárra is foglalható! Legolcsóbb időpontok:


⏰ Időpont: 2022. január 20-27. (vasárnap-vasárnap) 

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Aqaba6.980 Ft  Foglalás a Wizzair weboldalán⏰ Időpont: 2022. január 21-24. (péntek-hétfő) 

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Amman10.830 Ft (WDC tagokank) Foglalás a Wizzair weboldalán🏨 Jordánia szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal


✈ WizzAir tippek és trükkök  ← segítünk spórolni (WDC tagság, stb.)

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

🏨 Különleges szálláshelyek Magyarországon ← luxusjurta, buborékszoba, hordószállás, lombházak, barlangok... csak pár óra autóútra!

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!