MALLORCA előszezonban! 5 éj szállás reggelivel + repülőjegy: 89.900 Ft/fő!

      

⏰ Időpont: 2024. április 24-29. (szerda-hétfő)

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Palma de Mallorca: 28.160 Ft (WDC tagoknak) Foglalás a Wizzair weboldalán

🏨 Hotel Selva Arenal - 5 éj, 2 főre reggelivel 123.385 Ft

📸 "Palma belvárosa hangulatos sikátorokkal, szépen felújított házakkal, mutatványosokkal nagyon magával ragadó, az üzletek pedig sokkal, de sokkal színvonalasabbak, mint a tengerparton. A fő látnivaló a katedrális, impozáns formájával a sziget jelképévé is vált. Érdemes egy sétát ejteni a katedrális mögötti sikátorokban is: nincsenek üzletek, ezáltal tömeg sem, itt érezhető a hamisítatlan óvárosi hangulat. Nekünk nagyon bejött!..." Olvasd tovább:  Mallorca (élménybeszámoló)

  

❓ Hogyan tudok foglalni? ← olvasd el! Nem vagyunk utazási iroda, mi csak tippeket adunk, az utazást magadnak kell lefoglalnod és megszervezned! Az árak a közzététel idejében érvényesek! Ha nem szeretnél lemaradni róluk, akkor kövesd Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket! Magunkról bővebben!

✈  Felkészülten indulj az útra és csak azt fizesd ki a légitársaságnak, amire valóban szükséged van! Olvasd el WizzAir tippek és trükkök cikkünket és ügyesen fogsz eligazodni a foglalási folyamaton, pl. WDC tagság, ülőhelyek, egyéb extrák. A fapados utazásoknál az egyik legdrágább tényező a poggyász, ezért érdemes okosan csomagolni. Az ingyenes kézipoggyász a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm, a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A Fapados kézipoogyász kisokos cikkünkben összegyűjtöttük a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát egy helyre.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Wise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon. A pénzváltóknál sorbanállás már a múlté! Sőt, a legjobb magyar utazós bankkártyával a Budapesti Repülőtéren ingyenesen veheted igénybe a gyorsítósávot a biztonsági ellenőrzésnél, ingyenesen ehetsz és ihatsz a VIP Lounge-ban és ingyenes utasbiztosítást is kapsz! 

✅ Foglalás előtt mindig tájékozódj a Konzuli szolgálat oldalán a célország beutazási feltételeiről és egyéb tudnivalókról. Ez az egyetlen hiteles forrás!