RODOSZ nyáron! Repülőjegy + 6 éj szállás: 105.500 Ft/fő!

    

        

⏰ Időpont: 2024. augusztus 30 - szeptember 5. (péntek-csütörtök)

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Rodosz: 56.619 Ft Foglalás a Ryanair weboldalán

🏨 Olcsó szállás Falirakin: nagyon jó értékelésű apartman, 2 főre, 6 éjre 97.760 Ft!

📸 "Rodosz óvárosa az UNESCO világörökségi listáján is szerepel. A hatalmas területű középkori óvárosban órákat lehet bolyongani és gyönyörködni a látványban. A teljesség igénye nélkül a következő helyeket mindenképpen érdemes útba ejteni: Nagymesteri Palota, Lovagok utcája, Zsidó mártírok tere, Hippocrates tér, Szulejmán mecset és a személyes kedvencünk, a Csikóhalas kút. Ebből a felsorolásból is látszódik, hogy mennyire sokszínű volt Rodosz történelme, amelyről a palota és a Lovagok utcája körüli területen található fali táblák sokat elmesélnek. Ez utóbbinál külön kiemeljük, hogy az utcában nincsenek bazárok és reklámtáblák, így valóban megérint a középkori hangulat, amikor végigsétálunk rajta! Nagyon élveztük!..." Olvasd tovább:  Rodosz a kolosszális (élménybeszámoló, tippek)

  

❓ Hogyan tudok foglalni? ← olvasd el! Nem vagyunk utazási iroda, mi csak tippeket adunk, az utazást magadnak kell lefoglalnod és megszervezned! Az árak a közzététel idejében érvényesek! Ha nem szeretnél lemaradni róluk, akkor kövesd Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket! Magunkról bővebben!

✈  Felkészülten indulj az útra és csak azt fizesd ki a légitársaságnak, amire valóban szükséged van! Olvasd el WizzAir tippek és trükkök cikkünket és ügyesen fogsz eligazodni a foglalási folyamaton, pl. WDC tagság, ülőhelyek, egyéb extrák. A fapados utazásoknál az egyik legdrágább tényező a poggyász, ezért érdemes okosan csomagolni. Az ingyenes kézipoggyász a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm, a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A Fapados kézipoogyász kisokos cikkünkben összegyűjtöttük a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát egy helyre.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Wise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon. A pénzváltóknál sorbanállás már a múlté! Sőt, a legjobb magyar utazós bankkártyával a Budapesti Repülőtéren ingyenesen veheted igénybe a gyorsítósávot a biztonsági ellenőrzésnél, ingyenesen ehetsz és ihatsz a VIP Lounge-ban és ingyenes utasbiztosítást is kapsz! 

✅ Foglalás előtt mindig tájékozódj a Konzuli szolgálat oldalán a célország beutazási feltételeiről és egyéb tudnivalókról. Ez az egyetlen hiteles forrás!