189.180 Ft-ért repülőjegy BURGASZBA??? Megőrült a WizzAir???

 


Tegnap még 27.600 Ft-ért is volt retúr repülőjegy Burgaszba, mára viszont minden időpontban 189.180 Ft-ra (WDC tagsággal 181.300 Ft-ra) ugrott fel az ár, ami nyílván teljesen irreális. Az ilyen árváltozás általában nem jelent jót, elképzelhető, hogy a WizzAir a járatok törlésére készül és megszüneteti az útvonalat, aminek nem örülnénk. Persze lehet szó sima árazási hibáról, vagy pedig a kereslet rettenetes megugrásáról. Ez utóbbit nem tartjuk valószínűnek, ezért várnunk kell néhány napot, amíg kiderül, hogy mi lesz a járat sorsa.

Ha pedig ennyi pénzt szeretnél költeni repülőjegyre, itt egy alternatív lehetőség New Yorkba:


⏰ Időpont: 2024. április 9-16. (kedd-kedd) 

✈ Repülőjegy: Budapest  New York: 171.015 Ft Foglalás❓ Hogyan tudok foglalni? ← olvasd el! Nem vagyunk utazási iroda, mi csak tippeket adunk, az utazást magadnak kell lefoglalnod és megszervezned! Az árak a közzététel idejében érvényesek! Ha nem szeretnél lemaradni róluk, akkor kövesd Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket! Magunkról bővebben!

✈  Felkészülten indulj az útra és csak azt fizesd ki a légitársaságnak, amire valóban szükséged van! Olvasd el WizzAir tippek és trükkök cikkünket és ügyesen fogsz eligazodni a foglalási folyamaton, pl. WDC tagság, ülőhelyek, egyéb extrák. A fapados utazásoknál az egyik legdrágább tényező a poggyász, ezért érdemes okosan csomagolni. Az ingyenes kézipoggyász a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm, a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A Fapados kézipoogyász kisokos cikkünkben összegyűjtöttük a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát egy helyre.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Wise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon. A pénzváltóknál sorbanállás már a múlté! Sőt, a legjobb magyar utazós bankkártyával a Budapesti Repülőtéren ingyenesen veheted igénybe a gyorsítósávot a biztonsági ellenőrzésnél, ingyenesen ehetsz és ihatsz a VIP Lounge-ban és ingyenes utasbiztosítást is kapsz! 

✅ Foglalás előtt mindig tájékozódj a Konzuli szolgálat oldalán a célország beutazási feltételeiről és egyéb tudnivalókról. Ez az egyetlen hiteles forrás!