Retúr repülőjegy JORDÁNIÁBA tavasszal: 11.700 Ft!

   

⏰ Időpont: 2024. március 26-31. (kedd-vasárnap) 

✈ Repülőjegy: Budapest  Amman: 11.700 Ft (WDC tagoknak)  Foglalás a Wizzair weboldalán

🏨 Jordánia olcsó szállások - Booking.com  ← a legnagyobb szállásfoglaló oldal, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

📸 "Petra, a nabateus néptörzs egykori, sziklákba vájt fővárosa  hatalmas nagy területen helyezkedik el, ha mindent látni szeretnénk, akkor több nap szükséges hozzá. Mi 2 napos belépőt vásároltunk. A bejárat után rögtön letámadtak minket a helyiek és ló/szamár/teve transzfert kínáltak, de mi inkább megköszöntük és gyalogoltunk. Első napra a tervünk az volt, hogy az ikonikus Kincstár (Treasury) épületéig eljussunk, ami a bejárattól kb. 2,5 km távolságra van és az út második fele egy szűk, 2-3 m széles és 80-100 m magas kanyonban (The Siq) vezet. Elképesztő, szemkápráztató, csodalátos és még sorolhatnánk a jelzőket, amiket a séta közben éreztünk. Nem véletlenül a világ új hét csodájának az egyike, valamint az UNESCO kulturális világörökség része..." Olvasd tovább: Ázsia Express: 4 nap Jordániában (élménybeszámoló, tippek)

❓ Hogyan tudok foglalni? ← olvasd el! Nem vagyunk utazási iroda, mi csak tippeket adunk, az utazást magadnak kell lefoglalnod és megszervezned! Az árak a közzététel idejében érvényesek! Ha nem szeretnél lemaradni róluk, akkor kövesd Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket! Magunkról bővebben!

✈  Felkészülten indulj az útra és csak azt fizesd ki a légitársaságnak, amire valóban szükséged van! Olvasd el WizzAir tippek és trükkök cikkünket és ügyesen fogsz eligazodni a foglalási folyamaton, pl. WDC tagság, ülőhelyek, egyéb extrák. A fapados utazásoknál az egyik legdrágább tényező a poggyász, ezért érdemes okosan csomagolni. Az ingyenes kézipoggyász a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm, a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A Fapados kézipoogyász kisokos cikkünkben összegyűjtöttük a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát egy helyre.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Wise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon. A pénzváltóknál sorbanállás már a múlté! Sőt, a legjobb magyar utazós bankkártyával a Budapesti Repülőtéren ingyenesen veheted igénybe a gyorsítósávot a biztonsági ellenőrzésnél, ingyenesen ehetsz és ihatsz a VIP Lounge-ban és ingyenes utasbiztosítást is kapsz! 

✅ Foglalás előtt mindig tájékozódj a Konzuli szolgálat oldalán a célország beutazási feltételeiről és egyéb tudnivalókról. Ez az egyetlen hiteles forrás!