Villámlátogatás ZAKYNTHOSON, 3 nap nyáron! Szállás + repülőjegy: 41.200 Ft/fő!

   


          

⏰ Időpont: 2024. június 18-20. (kedd-csütörtök)

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Zakynthos: 28.300 Ft (WDC tagoknak) Foglalás a Wizzair weboldalán

🏨 Szuper szállás Laganason, 2 éjszaka, 2 fő részére: 25.680 Ft!

📸 ...A kilátó után folytattuk utunkat a busszal, egészen Agios Nikolaos kikötőjéig, ahol hajóra szálltunk és egy 3 órás út keretében a vízről is megnéztük a Navagio-öbölben megfeneklett csempészhajó mára teljesen berozsdásodott maradványát. A görög hatóságok a híres partot lezárták a sziklaomlások miatt, vagyis kikötni és a hajóból kiszállni nem lehet és ezt szigorúan be is tartatják a hajóskapitányok. Mindenestre a roncshoz olyan közel mentünk, amennyire csak lehet és sikerült is néhány jó, "tömegmentes" fotót készíteni a nevezetességről.
A hajóval útközben megnéztük a Kék-barlangokat és egyéb, érdekes sziklaformációkat, mint például elefánt, Batman, vagy Lady Gaga cipője. A visszafelé úton még két helyen be is ugrálhattunk a hajóról a tengerbe. Ez nagyon jól esett a nagy hőségben!... Olvasd tovább! Zakynthos élménybeszámoló

  

❓ Hogyan tudok foglalni? ← olvasd el! Nem vagyunk utazási iroda, mi csak tippeket adunk, az utazást magadnak kell lefoglalnod és megszervezned! Az árak a közzététel idejében érvényesek! Ha nem szeretnél lemaradni róluk, akkor kövesd Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket! Magunkról bővebben!

✈  Felkészülten indulj az útra és csak azt fizesd ki a légitársaságnak, amire valóban szükséged van! Olvasd el WizzAir tippek és trükkök cikkünket és ügyesen fogsz eligazodni a foglalási folyamaton, pl. WDC tagság, ülőhelyek, egyéb extrák. A fapados utazásoknál az egyik legdrágább tényező a poggyász, ezért érdemes okosan csomagolni. Az ingyenes kézipoggyász a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm, a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A Fapados kézipoogyász kisokos cikkünkben összegyűjtöttük a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát egy helyre.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Wise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon. A pénzváltóknál sorbanállás már a múlté! Sőt, a legjobb magyar utazós bankkártyával a Budapesti Repülőtéren ingyenesen veheted igénybe a gyorsítósávot a biztonsági ellenőrzésnél, ingyenesen ehetsz és ihatsz a VIP Lounge-ban és ingyenes utasbiztosítást is kapsz! 

✅ Foglalás előtt mindig tájékozódj a Konzuli szolgálat oldalán a célország beutazási feltételeiről és egyéb tudnivalókról. Ez az egyetlen hiteles forrás!