Egy hét PARALIA júniusban! Repülőjegy + szállás: 60.300 Ft/fő!

            

⏰ Időpont: 2024. június 1-8. (szombat-szombat

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Thesszaloniki: 17.050 Ft (WDC tagoknak) Foglalás a Wizzair weboldalán

🏨 Szállás 7 éjre 2 fő részére: Villa Estelle86.315 Ft

🚌 Thesszaloniki reptér 🠖 Thesszaloniki 🠖Katerini 🠖 Paralia buszjegy: kb. 3.500 Ft/fő/út (Két átszállás, de nem kivitelezhetetlen. Kisgyerekkel is megcsináltuk probléma nélkül.)
❓ Hogyan tudok foglalni? ← olvasd el! Nem vagyunk utazási iroda, mi csak tippeket adunk, az utazást magadnak kell lefoglalnod és megszervezned! Az árak a közzététel idejében érvényesek! Ha nem szeretnél lemaradni róluk, akkor kövesd Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket! Magunkról bővebben!

❓ Hogy jön ki az ár? Repülőjegyeknél mindig a lehető legolcsóbb árakkal számolunk, amelyek csak kis méretű kézipoggyászt (hátizsák) és véletlenszerű ülőhelyet tartalmaznak. Ha ennél többre van szükséged, akkor  azt extraként tudod hozzáfoglalni. 
Az olyan ajánlatoknál, ahol a repülőjegy mellett szállást is ajánlunk, a szállásárat minden esetben kétfős szobára nézzük, vagyis a repülőjegyhez a szállás árának a felét kell hozzáadni, hogy kijöjjön az egy főre jutó költség!
Az ajánlataink nem tartalmaznak egyéb költségeket (transzfer, idegenvezetés, biztosítás...) ezeket mind magadnak kell intézned a saját igényeid szerint, de jópár ajánlathoz "mellékelünk" élménybeszámolót, amiben sok hasznos tippet adunk a szervezéshez. Az élménybeszámolók mindegyike saját élményen alapul, ezért szubjektív, valamint az abban említett árak idővel az aktualitásukat elveszítik.

✈  Felkészülten indulj az útra és csak azt fizesd ki a légitársaságnak, amire valóban szükséged van! Olvasd el WizzAir tippek és trükkök cikkünket és ügyesen fogsz eligazodni a foglalási folyamaton, pl. WDC tagság, ülőhelyek, egyéb extrák. A fapados utazásoknál az egyik legdrágább tényező a poggyász, ezért érdemes okosan csomagolni. Az ingyenes kézipoggyász a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm, a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A Fapados kézipoogyász kisokos cikkünkben összegyűjtöttük a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát egy helyre.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Wise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon. A pénzváltóknál sorbanállás már a múlté! Sőt, a legjobb magyar utazós bankkártyával a Budapesti Repülőtéren ingyenesen veheted igénybe a gyorsítósávot a biztonsági ellenőrzésnél, ingyenesen ehetsz és ihatsz a VIP Lounge-ban és ingyenes utasbiztosítást is kapsz! 

✅ Foglalás előtt mindig tájékozódj a Konzuli szolgálat oldalán a célország beutazási feltételeiről és egyéb tudnivalókról. Ez az egyetlen hiteles forrás!